Hur funkar det?

För arbetstagare.

 

Vi har oftast flera utannonserade tjänster. Börja med att registrera dig i portalen och logga in. Hitta ett jobb som passar din profil och ansök! Om du föredrar att ringa oss går det också bra, eller kom förbi på en kaffe. Vi håller till på Ålgatan 6 i Luleå.


Det här får du

Trygghet på jobbet

Rätt förutsättningar är grunden för en lyckad start på arbetsplatsen. BD Works ser till att du får nödvändiga utbildningar inom bland annat säkerhet. Vi ser också till att du som ny i branschen får möjlighet att visa vad du går för.


Varierande projekt

Med ett stort utbud av arbetstillfällen kan vi erbjuda omväxling till våra anställda. Det ger dig nya erfarenheter, något som på sikt resulterar i ännu bättre jobbmöjligheter.


Täta kontakter

Din åsikt räknas, och BD Works vill höra den. Trivsel på arbetsplatsen skapar de bästa insatserna. Vi följer upp ditt arbete, lyssnar och hittar rätt lösning för dig och arbetsgivaren.


Våra löften till dig

I en bransch beroende av säsong och projekt finns det inte alltid varaktiga tjänster tillgängliga. Vårt mål är att alla ska vara sysselsatta, med schyssta villkor. Det lägger grunden för längre anställningar. Hos oss får du användning av din kunskap och kvalitet. Vi matchar uppdrag med person för att du ska få ett arbete som passar dig.

 
BD190625-072.jpg
 
 
 

Se vår medarbetarintervju

 
 

Intervju med Pierre Berggren, markarbetare - BD Works.

Hitta ett jobb som passar dig!

BD190625-323.jpg